Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25

Thread: 1.25.15 Forum Software Security Update

  1. #11
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    pontiac
    Posts
    1,812

    Default

    I haven't had any problems on the mobile version

  2. #12
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Brownstown,Mi.
    Posts
    2,316

    Default

    Im definitely having issues with posting and holding up on IE....kicks me around speradicaly. Im on the mobile site and having issues here too.

  3. #13
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brownstown, MI
    Posts
    16,612

    Default

    It definitely seems to cause more problems in IE.
    ^^My $0.02 not yours^^
    -Chris
    aka Gas Man

    "Why pay somebody else to fuck up your bike?"
    "Custom don't bolt on!"

  4. #14
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brownstown, MI
    Posts
    16,612

    Default

    I got a googlebot error email today.

    I asked my server company about it again. Still haven't heard back. I may have to call them again tomorrow.
    ^^My $0.02 not yours^^
    -Chris
    aka Gas Man

    "Why pay somebody else to fuck up your bike?"
    "Custom don't bolt on!"

  5. #15
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brownstown, MI
    Posts
    16,612

    Default

    Problems with shared servers...

    The serving company found a "user" (much like we are a user) that was abusing the server bandwidth and that was the problem and why it was so sporadic.

    They said they took care of the problem and it seems to be normal again. Googlebot seems to be happier too.

    And as I said, it really was a coincidence that it happened a few days after this update...

    Let me know if you get any further problems.


    ^^My $0.02 not yours^^
    -Chris
    aka Gas Man

    "Why pay somebody else to fuck up your bike?"
    "Custom don't bolt on!"

  6. #16
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Brownstown,Mi.
    Posts
    2,316

    Default

    I'm on the mobile which is fine. Still having speradic site issues G....Unresponsive still. Fuck if i know!

  7. #17
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brownstown, MI
    Posts
    16,612

    Default

    Anybody else see similar? I'll report it again.

  8. #18
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Kimball,MI.
    Posts
    3,410

    Default

    yeah...I don't really use the mobile...but still have lagging problems from my laptop using IE
    comes and goes....took a while for me to log in today

  9. #19
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brownstown, MI
    Posts
    16,612

    Default

    From the server company as of 1830 tonight

    ...checked with the datacenter and found that the ip is currently behind network level protection. Which has since been stopped. This should assist greatly.
    ^^My $0.02 not yours^^
    -Chris
    aka Gas Man

    "Why pay somebody else to fuck up your bike?"
    "Custom don't bolt on!"

  10. #20
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Brownstown,Mi.
    Posts
    2,316

    Default

    Thinking this may have fixed my issues on this G. Working much better.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •