PDA

View Full Version : 1.25.15 Forum Software Security Update



Admin
01-25-2015, 03:09 PM
They came out with another patch that has a security update in it. I was waiting till they used it and others had done it for a while before I did it. This patch came out about 2 weeks ago and I waited till now so the update bugs were all worked out.

Here's hoping it's GTG.

Please let me, Gas Man, know if you guys see any problems.

Thanks and :boobies:

Gas Man
01-25-2015, 03:17 PM
Mobile site still works. Yay

leebo
01-25-2015, 03:32 PM
looks good to me!

Gas Man
01-26-2015, 08:55 AM
Yeah it didn't change any looks. It was a security update.

Admin
01-26-2015, 09:12 AM
Is anybody else having connecting issues this morning?

Gas Man
01-26-2015, 09:18 AM
Seems like to me to only pause and hold up on IE. My phone full and mobile site in iPhone safari seem to be fine.

bombdog
01-26-2015, 11:42 AM
This is my second attempt to post we will see

Gas Man
01-26-2015, 02:51 PM
It went...

I put in a trouble ticket with the server company this morning. It's definately intermitten.

Gas Man
01-26-2015, 02:52 PM
I also don't believe this trouble is related to the update I did.

Gas Man
01-27-2015, 04:14 PM
Any issues today?

leebo
01-27-2015, 05:31 PM
I haven't had any problems on the mobile version

Moesride
01-27-2015, 06:25 PM
Im definitely having issues with posting and holding up on IE....kicks me around speradicaly. Im on the mobile site and having issues here too.

Gas Man
01-27-2015, 07:34 PM
It definitely seems to cause more problems in IE.

Gas Man
01-29-2015, 08:59 PM
I got a googlebot error email today.

I asked my server company about it again. Still haven't heard back. I may have to call them again tomorrow.

Gas Man
01-31-2015, 04:48 PM
Problems with shared servers... :zowned:

The serving company found a "user" (much like we are a user) that was abusing the server bandwidth and that was the problem and why it was so sporadic.

They said they took care of the problem and it seems to be normal again. Googlebot seems to be happier too.

And as I said, it really was a coincidence that it happened a few days after this update... :didntdo:

Let me know if you get any further problems.


:bunny:

Moesride
01-31-2015, 05:13 PM
I'm on the mobile which is fine. Still having speradic site issues G....Unresponsive still. Fuck if i know!

Gas Man
02-01-2015, 02:13 AM
Anybody else see similar? I'll report it again.

Bagger Dave
02-01-2015, 10:42 AM
yeah...I don't really use the mobile...but still have lagging problems from my laptop using IE
comes and goes....took a while for me to log in today

Gas Man
02-01-2015, 07:53 PM
From the server company as of 1830 tonight


...checked with the datacenter and found that the ip is currently behind network level protection. Which has since been stopped. This should assist greatly.

Moesride
02-01-2015, 10:42 PM
Thinking this may have fixed my issues on this G. Working much better.

Gas Man
02-02-2015, 09:12 AM
Server company said


f they were being blocked by the firewall it would stop the connections and cause a timeout.

Gas Man
02-02-2015, 09:13 AM
Glad to hear Moe...

Guys let me know how else it is...

Bagger Dave
02-02-2015, 11:38 PM
My shit is working fine again! :whoop:

Gas Man
02-03-2015, 08:22 AM
Sweet.

The IT guy said basically we were behind a firewall, and that was causing the problems. They put us behind the firewall, after the abuser was discovered...

What an agony of headache...

leebo
02-03-2015, 03:51 PM
no problem Here !