PDA

View Full Version : Forum attachement upload failure



Gas Man
11-19-2013, 09:37 AM
I was going to work on this last night but there was like 8 of you online so I didn't. I will try again later today.

Thruxtonbill
11-19-2013, 10:37 AM
I thought it was just me.

RedneckMedic
11-19-2013, 10:44 AM
Just use photobucket

Bagger Dave
11-19-2013, 10:47 AM
Just use photobucket

yep yep! that's what I use....and never a problem

Ultra AL
11-19-2013, 11:29 AM
yep yep! that's what I use....and never a problem

^ This!

Thruxtonbill
11-19-2013, 01:34 PM
Ok Ok, Something else to log in to, more passwords..usernames..fuckkkk. I'm glad we have all these tech advances, it makes life sooo much easier (sarcasm) but I'll do it, I'll join your photobucket, I'm a team player.....ya know what, no I'm not and I'm not going to join photobucket..picture pale or whatever host with the most website. Just let me know when I can look at the monitor and say "put Fidos picture there". I mean it's almost 2014, it's bad enough we don't have flying cars yet.

Denimblack
11-19-2013, 02:06 PM
Ok Ok, Something else to log in to, more passwords..usernames..fuckkkk. I'm glad we have all these tech advances, it makes life sooo much easier (sarcasm) but I'll do it, I'll join your photobucket, I'm a team player.....ya know what, no I'm not and I'm not going to join photobucket..picture pale or whatever host with the most website. Just let me know when I can look at the monitor and say "put Fidos picture there". I mean it's almost 2014, it's bad enough we don't have flying cars yet.
Agreed...

Gas Man
11-19-2013, 10:37 PM
I rarely use the attachments myself because I use PB for everything.

Admin
11-21-2013, 06:55 PM
Testing

2392

Admin
11-21-2013, 06:57 PM
Looks like I got it fixed.

Sorry for my delays... I blame Mudpuppy!!

Gas Man
11-21-2013, 09:23 PM
Guys... let me know if everything is good now and if the uploading works now... please and thank you.

Gas Man
11-25-2013, 01:52 PM
So is it functioning??