PDA

View Full Version : 11.8.13 - Forum Software updated



Admin
11-08-2013, 10:37 PM
Sorry about that peeps... took the site down for about 2 hours tonight for an upgrade. I was 30 mins past when I was hoping to be done, but I got it done.

This had some big security patches so I had to get it done. Then I had some major errors to fix.

I have lost a few moons off my life for you guys and this site... I barely know what I'm doing here but I think I got it.

Please advise if there are any errors that you guys see.

Denimblack
11-08-2013, 10:47 PM
Sorry about that peeps... took the site down for about 2 hours tonight for an upgrade. I was 30 mins past when I was hoping to be done, but I got it done.

This had some big security patches so I had to get it done. Then I had some major errors to fix.

I have lost a few moons off my life for you guys and this site... I barely know what I'm doing here but I think I got it.

Please advise if there are any errors that you guys see.

Seems as though the sites clock didn't "fall back" when the rest of us did... Other than that, so far so good.

Denimblack
11-08-2013, 10:48 PM
Errr... Never mind... Now it seems to be correct.. Not sure what happened..

Gas Man
11-08-2013, 10:52 PM
Well that was a crazy error. It got all thrown out of whack by a server clock error. It was defaulted to chicago time and was causing some weird error, that I had to investigate and find a fix. I had to alter the code in one of the config files...

Remember, people... I am no website programmer, I learn as I go... bud damn... that was like 2.5 hours of complete pull out my hair stress.

Eventhough, I had a complete back up prior to the update... I'm at least that smart!

Bagger Dave
11-08-2013, 10:58 PM
good work man!

Denimblack
11-08-2013, 10:59 PM
Damn!! Good on you gas.. Thought I was loosing my mind for a minute.. Lol

Gas Man
11-08-2013, 11:02 PM
Yeah sorry guys... I'm just trying to keep us up to date... we are now on the latest and greatest. Went from 4.2.0 patch level 2 to 4.2.2 which is the newest vB4 out right now.

Gas Man
11-08-2013, 11:09 PM
And now I run another backup....

I think I'm up to about 10 or 12 backups on my network drive at home...

Ultra AL
11-08-2013, 11:11 PM
Good work Gas. Thanks for taking care of us poor schlubs and keeping this site top notch!

Gas Man
11-08-2013, 11:14 PM
The damn thing definitely causes me stress and cost me money.

Gas Man
11-08-2013, 11:16 PM
Does the site seem faster or is it just me?

Bagger Dave
11-08-2013, 11:17 PM
Does the site seem faster or is it just me?
seems faster to me also :rockwoot:

Ultra AL
11-08-2013, 11:23 PM
Does the site seem faster or is it just me?

It's at least as fast as the Slowsky's


http://www.youtube.com/watch?v=27hDzDiuetM

:lmao:

Denimblack
11-08-2013, 11:25 PM
Reminds me of jimmy johns.. So fast you freak!!

Gas Man
11-08-2013, 11:40 PM
Let's hope it stays this way.

leebo
11-08-2013, 11:41 PM
Good job chris! Thanks for your hard work !

Gas Man
11-09-2013, 12:04 AM
You're welcome gents... It really is hard work when you don't know what you're doing.

Klimoman
11-09-2013, 06:59 AM
I have set up many forums and have some website design background...... I could give you a hand next time if you like.....

Gas Man
11-09-2013, 07:19 AM
Yeah this was my 3rd update. They are all similar, but it stresses me out. Thanks klimo

Mudpuppy
11-11-2013, 04:53 PM
Much fasta. I rike it alot.

sfcusaret2004
11-11-2013, 08:28 PM
Much fasta. I rike it alot.

don't you mean "I rike arot" if you gonna use a raciaow srur, at reast use it correcree.

Gas Man
11-11-2013, 08:46 PM
Yeah it sure seems so...

Mudpuppy
11-12-2013, 12:16 PM
don't you mean "I rike arot" if you gonna use a raciaow srur, at reast use it correcree.

Thank you for the correction, lol

Gas Man
11-14-2013, 09:10 AM
Someone noticed that they couldn't upload images via the Album or manage attachments...

Stand true for you guys as well?

I will have to look into this if it's an error...

Gas Man
11-14-2013, 09:45 AM
I changed one setting but it doesn't look like it helped...

Please advice guys..

Gas Man
11-14-2013, 07:44 PM
Can somebody else confirm this issue?

I think I found the fix coding but want to make sure it is an issue.