PDA

View Full Version : Site down?



Gas Man
11-03-2011, 10:34 PM
I had a report that the site was down?

Anybody else experience this?

:didntdo:

Particle Man
11-03-2011, 10:56 PM
Now I'm able to get in. Weird.

Gas Man
11-03-2011, 10:58 PM
Particle was getting this error....

1274

Gas Man
11-03-2011, 11:02 PM
Yesterday I did a big block on the Baidu Spider. Which is a search engine from japan and china. F that, I don't need that! I blocked a huge block of their IPs. They had like 50+ spiders on the site. But I don't see that effecting any of us here.

Particle Man
11-03-2011, 11:33 PM
It's intermittent whatever it is...

Trip
11-03-2011, 11:40 PM
I got it, but it didn't stop me from logging in and it went away once I logged in. I haven't touched anything in a few days, so it wasn't me.

Particle Man
11-03-2011, 11:47 PM
It goes okay for a while and then when I go to post it says "are you sure you want to navigate away from this page" and then goes to the error. I have gotten it both on IE and Safari. Haven't tried FF yet.

Gas Man
11-03-2011, 11:56 PM
I'm on FF and I can only get it if I run no www. on the front of twowheelmichigan.com

vb forums is saying it's in a product plug in...

Trip
11-03-2011, 11:57 PM
What else have you done to the site recently? Have you installed any hacks or anything?

Gas Man
11-04-2011, 12:07 AM
Nope... sent you an email...

Gas Man
11-04-2011, 12:42 AM
Trip had to disable the mobile site... it was designed for vb3 but we had it hacked into our vb4 forum. We will have to work out some bugs... stay tuned...

Gas Man
11-04-2011, 01:17 AM
Also, guys... please let me know if you get anymore errors.

RedneckMedic
11-04-2011, 02:57 AM
Sent you an email. last time I tried posting on this thread I received an error message that I've been getting the post couple of days. Message in the middle of the screen says server busy please try again later. Then at the top I receive this message
Warning: array_merge() [function.array-merge (http://www.twowheelmichigan.com/function.array-merge)]: Argument #1 is not an array in*[path]/includes/class_bootstrap.php(1340) : eval()'d code*on line*9

Warning: array_merge() [function.array-merge (http://www.twowheelmichigan.com/function.array-merge)]: Argument #1 is not an array in*[path]/includes/class_bootstrap.php(1340) : eval()'d code*on line*10

Particle Man
11-04-2011, 08:04 AM
Sent you an email. last time I tried posting on this thread I received an error message that I've been getting the post couple of days. Message in the middle of the screen says server busy please try again later. Then at the top I receive this message
Warning: array_merge() [function.array-merge (http://www.twowheelmichigan.com/function.array-merge)]: Argument #1 is not an array in*[path]/includes/class_bootstrap.php(1340) : eval()'d code*on line*9

Warning: array_merge() [function.array-merge (http://www.twowheelmichigan.com/function.array-merge)]: Argument #1 is not an array in*[path]/includes/class_bootstrap.php(1340) : eval()'d code*on line*10Yep, that's what I was getting. Seems to be working now.

sprink
11-04-2011, 08:06 AM
Sent you an email. last time I tried posting on this thread I received an error message that I've been getting the post couple of days. Message in the middle of the screen says server busy please try again later. Then at the top I receive this message
Warning: array_merge() [function.array-merge (http://www.twowheelmichigan.com/function.array-merge)]: Argument #1 is not an array in*[path]/includes/class_bootstrap.php(1340) : eval()'d code*on line*9

Warning: array_merge() [function.array-merge (http://www.twowheelmichigan.com/function.array-merge)]: Argument #1 is not an array in*[path]/includes/class_bootstrap.php(1340) : eval()'d code*on line*10


I saw this yesterday a couple times. It happened once on Wednesday also.

Gas Man
11-04-2011, 10:48 AM
It's intermitten and we're not sure what's up...

Gas Man
11-04-2011, 05:43 PM
It seems like it was a bad product from previous ad banner rotation. It has been removed and should be GTG.

Trip has the mobile site back online. But still working on why it shows the full version till you log in.

junkyardjon
11-04-2011, 07:53 PM
Particle was getting this error....

1274
i got that one a few times but figured it was yall playing around

Particle Man
11-04-2011, 09:48 PM
Yep, working now

Gas Man
11-05-2011, 06:09 AM
It should be working good now.

We thought it was something with the mobile site add on but come to find out it was an old banner ad add on from before my tenure.
Pls adv if it comes up again or I guess down.