PDA

View Full Version : Anyone use Amsoil?



Bob
12-10-2010, 10:04 PM
I'm thinking of becoming a dealer for them but I'm not really sure. It's not something I want to do if I'm not going to sell anything so I was curious if anyone was using any Amsoil products.

Gas Man
12-10-2010, 10:32 PM
I am a dealer. If you decided you want to... do it under my dealer number. Don't you ever read my sig?

It's nice but not that much savings once you pay for shipping & tax. I will sell you the stuff at cost and have it shipped straight to your house. Also, I usually carry lots of it in my garage if you want to pick some up from my house.

Bob
12-10-2010, 10:39 PM
I am a dealer. If you decided you want to... do it under my dealer number. Don't you ever read my sig?

It's nice but not that much savings once you pay for shipping & tax. I will sell you the stuff at cost and have it shipped straight to your house. Also, I usually carry lots of it in my garage if you want to pick some up from my house.

I have sigs turned off. LOL If we already have a dealer here I won't do it. And I was thinking the same thing about the shipping and tax.

Thanks man!

Gas Man
12-10-2010, 10:50 PM
Yeah I get the of mc oil quart for about $8, then add in shipping and tax and they are about $10 a quart, ruffly. So you still save. I'm running amsoil in my bikes, and cars, as well as all my buds and family bikes and cars. So in the long run I and they save.

You can click on my sig link and buy directly from me at full retail price ($10.90qrt mc 20w-50 oil) or contact me privately for discounted sales.

RedneckMedic
12-11-2010, 12:20 AM
is that all you sell is the 20w-50 or can you get others too.

Gas Man
12-11-2010, 01:49 AM
I can get you ANYTHING you find in my link, which is everything Amsoil sells.

RedneckMedic
12-11-2010, 06:43 PM
ill have to remember that come spring time and I want to get a filter from mad dog too i just have to save up the cash for that though.

Gas Man
12-11-2010, 07:14 PM
Yeah just let me know man. You're bike will run the same oil I stock normally.

RedneckMedic
12-11-2010, 11:25 PM
I usually run the valvoline 10w-30 just because thats what the weight the manual says for the bike. Im also thinking about switching over to synthetic my next oil change too.

Gas Man
12-12-2010, 01:36 AM
Well let me know and I can get you some.

Mad Dog
12-12-2010, 09:19 AM
You can't beat Amsoil. I've been a dealer for several years now and won't use anything else. Click on the Amsoil link in Gas Mans sig and then click on opportunities. The small amount it costs you to sign up can be saved on your first order. If you have ever thought of using Amsoil do it through Gas Man at this link (http://www.amsoil.com/storefront/default.aspx?zo=1845850).

Gas Man
12-12-2010, 12:47 PM
What he said. I figured I've saved tons.

Chris300s
12-12-2010, 02:11 PM
I run 20W-50 in both holes on the Sporty. Nice stuff, doesn't foam contrary to popular belief.
It did not quiet the primary or top end as much as I'd hoped. I may try Redline to see if I can tell a difference.

Chris

toby
12-25-2010, 05:59 AM
i do :D