PDA

View Full Version : Looking to make brake lights turn signals



Bob
09-06-2010, 09:07 PM
The only thing I've been able to find is something on eBay to make my brake lights act as both brake and turn signals. Does anyone know of any other place to get the kit from or any diagrams to make one myself? i just hate buying off ebay.

Thanks

p.s. 2001 FZ1

SportstersPaul
09-06-2010, 11:20 PM
Everybody makes them for H.D., I was going to suggest Bike Bandit, J&P, or Dennis Kirk. But just did a search and came up with nothing. Try Kuryaken, and if nothing go to a Yamaha Forum and search their threads, good luck, ride safe.

RedneckMedic
09-06-2010, 11:41 PM
i know ive seen them for and R1 so maybe you could make that work.

Bob
09-06-2010, 11:44 PM
Thanks guys. I was just out in the garage and I can't find the dang turn signal wires so they must of been cut down the line and taped well. I'll probably deal with no signals until winter and deal with it then. Maybe I'll get used to hand signals and not even want the signals. I might try and find a kit to make the brake lights flash instead.

RedneckMedic
09-06-2010, 11:49 PM
just wire in some small led strips cant see them when there off and bright as hell when you flip the switch plus there easy to put on with 3m tape.

Bob
09-06-2010, 11:52 PM
Do you have a good place for l.e.d. lights like that?

I need to go to Advance Auto this week and get a horn too. I rarely use one but when I need it I want one. LOL

RedneckMedic
09-06-2010, 11:57 PM
i know this guy sells stuff for shadows and hes on another forum im on but i dont see any reason this set up cant work for another bike as well i think ive mentioned him here before.

Icemann
09-12-2010, 10:09 PM
Kuryakn sells a conversion kit for run-turn lights.
http://www.kuryakyn.com/index.cfm/prodFam/Metric/go/Home.ProductDetail/IMID/731

I have a set on my ACE and love it.

Bob
09-13-2010, 12:59 PM
Thanks guys. I'm just going to use a trailer 5-4 wiring kit. I'll let you know how it works.

SportstersPaul
09-14-2010, 06:47 PM
"Badlands" has a unit that wires in, no plugs, and the instructions tell you which color is for what location. Should work on any brand. Put one on my 2000 C, and if I can do it believe me anybody can!!

Bob
09-14-2010, 09:26 PM
"Badlands" has a unit that wires in, no plugs, and the instructions tell you which color is for what location. Should work on any brand. Put one on my 2000 C, and if I can do it believe me anybody can!!

Yeah I looked at those but the trailer kit is only $12. LOL I'll let you guys know how it works.

crazkene13
10-22-2010, 11:26 AM
I've used the trailer setup on 2 bikes without a problem, they're nice and flat so they hide well too.